Inne & Ute
 OM BLOGGEN  |  KONTAKTA OSS   

Bra vecka för TV-inredarna


Ungdomsrum i Äntligen hemma-villan superbt inrett av färgsäkra Karin Mannerstål (Bilder: Hemmakanalen)

Jag följer Äntligen hemma slaviskt och har med glädje följt deras renoveringsprojekt på Lidingö. (Ni har väl inte missat att villan är till salu?) Den här veckan gjorde Karin Mannerstål ett vrålsnyggt ungdomsrum i vitt, svart, blått och grönt. Spana in godbitarna här ovanför; egendesignad fototapetvägg, stringhylla med skrivbord, illgröna pantonlampor och skönt blå stolar "Hee" från Hay. Även Camilla Lundsten gjorde en bra insats med ett charmigt tornrum. Särskilt bra lyckades hon med soffhörnan. SÅ mysigt!


Camilla Lundstens tornrum med välkomnande soffhörna. (Bilder: Hemmakanalen)

Mitt andra inredningsfavoritprogram Room Service kör den här säsongen ett tema där de låter kända svenskar sköta inredningen. Hittills har resultatet inte hållt någon hög nivå - och jag är säker på att många med mig har längtat efter våra gamla inredarfavoriter. I senaste programmet gjorde dock Lunds stolthet, Timbuktu, en härligt galen insats i sina vänners hus. Ett enormt rum inreddes med generös och välutrustad bardel, jättesoffa, charmig matplats och myshörna med kuddinferno. Inte min stil rakt av, men jag kan ändå uppskatta lekfullheten, miljötänket och den galna blandningen. En del saker är snygga på riktigt - som tavelväggen i köket. I like! :-)


Timbuktus sköna blandning. Spana in installationen på väggen bredvid matbordet. :-) (Bilder: Kanal 5)


Kommentarer:

Jättehäftiga rum. Fondväggen med kartan var verkligen cool. Ha det bra!

2009-05-16 @ 10:44:56

Jag gillar verkligen Karin Mannerström och hennes färgglada stil. Är lite skeptisk till Timbuktus installation...

2009-05-16 @ 12:45:38

Hej du

Jag gillade framför allt vägglamporna i Timbaks inredning. De gjorde verkligen susen för det rummet.Nu är det dags för avslutning i vårteckensutmaningen. På måndag kör vi Grand Final och jag kommer att lägga ut allas adresser i ett inlägg och uppmana folk att gå runt och titta på finalen. Det vore jättekul om du ville göra ett avslutningsinlägg och visa hur långt våren har kommit hos dig!

Kram

Viveka på Humlebacken

2009-05-16 @ 13:12:44

-jag gillade timbuktu s inredning faktiskt...han fick ihop rummet på ett härligt sätt till slut!

2009-05-16 @ 14:26:00

Har inte sett de sista avsnitten av Roomservice, får försöka titta ikapp mig på nätet. Men det ser läckert ut på bilderna du visar.

2009-05-16 @ 18:37:47
Storasyster

Tapet föreställande världskarta är helt i min smak. Man kan komplettera med foto från platser man besökt samt små flaggor dit man önskar sig. Det blir många flaggor det! Samtidigt kan man kanske nöta in lite geografiska kunskaper i de ointresserade tonåringarna....

2009-05-16 @ 19:30:26

Karins ungdomsrum blev fräscht och snyggt! Hon kan verkligen få till det så det blir smakfullt, duktig på inredning för barn och ungdom!

Camilla Lundsten tycker jag generellt blandar för mycket av allt. Blir alldeles för rörigt för min smak men ser man t.ex. soffhörnan enbart så är den snygg. Bokväggen i trappan var i alla fall superb!

Skön stil i Timbuktus inredning även om det bitvis var to much även där!

Äntligen Hemma och Roomservice är favoriter för tillfället, Bygglov sitter jag klistrad vid när det sänds!

2009-05-17 @ 00:36:02

Jag följer också båda dessa inredningsprogram, tycker de gör många fina saker men jag gillar inte just att kändisar ska vara inredare men annars brukar jag gilla Roomservice.

Ha en jätteskön dag!

Kram Rebecka

2009-05-17 @ 09:44:01

Fototapetväggen är kanonsnygg! Skulle vara kul att ha en sådan hema på väggen! Hoppas att helgen har varit kanonmysig! KRAMAR!

2009-05-17 @ 23:32:19

Missade tyvärr Äntligen hemma denna veckan annars följer jag det oxå slaviskt. Men i morgon.....Superhärligt ungdomsrum, tänk att få fria händer och ekonomi, vad härligt det skulle va.Kram och ha en bra dag!!

2009-05-18 @ 05:06:30

Missade i veckan. Men älskar att se inredningsprogram och få drömma och inspireras!

2009-05-18 @ 10:00:35

Timbuktus känsla var grym är kär i karln :)

2009-05-18 @ 11:30:34

Kommentera inlägget här:

Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar:

bloglovin
Twingly Blog Search link:http://inneoute.blogg.se/ sort:published Recent linking posts
RSS 

2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...