Inne & Ute
OM BLOGGEN  |  KONTAKTA OSS    

Gott Nytt År!!!

En harstig genom vår snötäckta trädgård

Här kommer en önskan om ett riktigt trevligt nyårsfirande och en toppenstart på det nya året! Hoppas att ni också har haft en mysig jul - kanske med några dagars ledighet. Själva har vi varit lediga hela veckan och sällan har man väl så mycket att göra som när man är ledig. :-) Det har firats jul, målats sovrum, lekts med barn och ätits mat och andra godsaker. Nu väntar nyårsfirande och högtidligt inväntande av år 2011. Gott nytt år!!Utblommade herr och fru Rudbeckia på vinterpromenad


Gräsen pryder trädgården även vintertid


En igloo har byggts av trädgårdens snömassor


Full fart!

En ovanligt vacker vintermorgon

God Jul!


Koncentrerade flickor under den årliga julgransprydnadsritualen


Pepparkakshusinspiration från Arkitekturmuseet.

Med det här inlägget vill vi önska er alla en riktigt God Jul. Hoppas att ni får fira jul med nära och kära och ladda batterierna inför de få månader som är kvar innan våren är här igen. Idag packar vi in oss i bilen och far på julturné i Skåne. Det blir två stopp innan vi är tillbaka i Lund för lite mellandagsledighet med vila och små inredningsprojekt i en förhoppningsvis lagom blandning. God Jul! :-)
Fjärde advent


Ännu en vecka har passerat och numera stoltserar adventsljusstaken med fyra tända ljus. Nu ligger julen verkligen runt knuten och det råder julstämning i huset trots att vi (jag) sansat oss betydligt vad gäller julpynt det här året. Det känns riktigt skönt att ha fått lite mer tid över till julmys. Lite pynt - i dess enklaste form - har vi dock orkat med. Vi har helt enkelt bara adderat lite julattiraljer till de vanliga pinalerna. En hyacint här och en kotte där och vips så andas det mera jul. Nu vankas glögg och julgodis. Ha en mysig kväll därute! :-)

Jul i Linnarp

Julgranspyntet har fått flytta in i Linnarp-skåpet i väntan på granen.

Tredje ljuset är nu tänt och december rullar på i en hastig takt. Julen flyttar sakta fram positionerna i hemmet. Stjärnorna lyser i fönstren och julpyntet börjar ta plats. Lite mer för varje helg som går. Helgen har varit innehållsrik med avfirande av en kär kollega i Köpenhamn i fredags med en trött lördag som följd. Tröttheten till trots lyckades vi oss ta oss till favoritaffären och köpa en hel del julklappar både till oss själv och andra. Nu längtar jag ännu mer till julafton. :-) Idag har vi tillverkat julgodis. En del blev godare än fint och en del blev finare än gott. Som vanligt alltså. :-)Garbo - en stjärna
Inspirerande miljöer hos Garbo

Tillbaka från helgen i Stockholm sedan några dagar. Härligt att åka iväg sådär på tu man hand och få lite vuxentid. Prata hela meningar, tänka färdigt tankar, njuta av god mat i flera timmar... Underbart! Förutom obligatoriska Åhléns och NK - där vi tröttnade fort bland alla julhandlande människor besökte vi givetvis också en hel del inredningsbutiker. Besökets favoriter var helt klart R.O.O.M., som visade en hel del inspirerande miljöer, och Garbo på Brahegatan. Garbo levde verkligen upp till mina högt ställda förväntningar med sin oerhörda stilsäkerhet och vackra miljö. Helt klart värt en omväg. :-)


Läckert stajlat hos R.O.O.M.


Fredagsmys - I Stockholm

Bild: Sköna hem

Idag firar vi fredag med denna vackra bild från Sköna hem. Härligt vilsam inredning med vitt, vitt, vitt kombinerat med sparsmakade nyanser av brunt och kontrasterande svart. Lika enkelt som vackert!

Denna fredag sätter vi oss på planet till Stockholm för en härlig helg på tu man hand. Helgen är skönt oplanerad men det är inte höga odds på att butikerna nedan får ett besök av det långa paret från Lund. ;-) Ha en härlig helg!


Darling Loo längtar hem...

Här kommer en liten puff för tre utmärkta bloggerskor som alla följt sin dröm och slagit upp dörrarna till tre finfina inredningsbutiker - alla på bekvämt "klick"-avstånd. Hemlängtan var först ut av de tre och har nu funnits ett tag. Inte desto mindre är både blogg och butik väl värda ett besök - inte minst för innehavarinnan Jennys vackra produktbilder.

De senaste veckorna har så Creative Activity-Sandra öppnat inredningsbutiken MissLo både "fysiskt" i Göteborg och som webb-butik för alla oss som bor en bit ifrån.


Sist men inte minst är Ylva med bloggen - och numera även butiken Darling Things. Alla shopparna bär spår av sina stilsäkra innehavare, alla med en egen tydlig inriktning och alla lika fina. :-) Varmt lycka till med allt, tjejer!Twingly Blog Search link:http://inneoute.blogg.se/ sort:published Recent linking posts
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...