Inne & Ute
OM BLOGGEN  |  KONTAKTA OSS    

Påsken i bilder


Det är nog fler än vi som är löjligt nöjda med den gångna påskhelgen. Långhelg, sommarvärme, god mat och gott sällskap. Så mycket bättre blir det inte. Enda nackdelen är möjligtvis att längtan efter sommarens semester blev liiite för stor nu när vi fått smak på sol, värme och lediga dagar. Det kan vi leva med - allt blir roligare när solen lyser. :-) Hoppas att den kommande helgen fortsätter skämma bort oss med vackert väder. På lördag firas traditionsenlig Valborg och på söndag hälsar vi sköna maj välkommen. Maj! Redan?! Ha en skön helg!

 


Glad Påsk

Ett stilfullt ris som ger påskkänsla även utan de klassiska påskfärgerna.

Minst sagt vacker dukning med gott om både patina och vårens mjuka pasteller.

Klassiskt blåvitt porslin, silverbestick, blandade ljusstakar och vårens vackra blommor i vas. (Bilder: Remodelista)

Nej, vi har inte gått under jorden eller helt tappat sugen - tiden går helt enkelt bara lite för fort just nu. Dygnets timmar räcker inte riktigt till alla måsten och roligheter. Bloggen har tyvärr fått stryka på foten en tid, men snart hoppas vi vara tillbaka med både bilder från semester och trädgården som blir grönare och grönare för varje dag som går. Underbart!

Som sig bör denna vecka visar vi lite påskinspiration. En vacker påskdukning från Remodelista, som i samarbete med stilfulla aktrisen Gwyneth Paltrow dukat upp till en lunch av - i påsksammanhang - en smula otraditionellt slag. Inte desto mindre vackert dock. Lite inspiration till alla oss som tycker att påsken kan - och kanske bör - vara annat än gul. Se och njut!

Vi håller tummarna för att det vackra vädret håller i sig resten av veckan och att ni får en riktigt skön påskhelg. Själva packar vi på torsdag bilen för årets första färd till stugan. Ett efterlängtat vårtecken. :-) Glad påsk till er alla!

En bukett vitsippor plockad av vår egen lilla blomma.

Twingly Blog Search link:http://inneoute.blogg.se/ sort:published Recent linking posts
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...