Inne & Ute
OM BLOGGEN  |  KONTAKTA OSS    

Fototriss - Ett, två, treEtt, två, tre... hopp! Tiden att fototrissa har inte riktigt funnits den senaste tiden, men förhoppningsvis ska det bli ändring på det i samband med sommarens långa ledighet. Gårdagens bilder från sanddynerna vid skånes östkust, närmare bestämt Furuboda, kändes som givna kandidater. Fler bilder på temat hittar ni här.


Glad Midsommar

Med de här inspirerande sommarbilderna från Susanna Zacke vill vi önska er en riktigt glad midsommar. Hoppas solen lyser på er var ni än befinner er i vårt avlånga land. Imorgon packar vi in oss i bilen och beger oss till Åhus i vanlig ordning. Det blir små grodor, sill, nubbe, jordgubbstårta - ja, hela paketet. Goda traditioner bör bibehållas. Ha en härlig midsommarhelg - det ska vi! :-)

Bilder Susanna Zacke

Ebba hälsar och tackar för alla gratulationer. :-)

Hipp hipp hurra!


Godmorgon, älskade lilla Ebba! Idag blir det frukost på sängen. Varför? Det är din födelsedag. För två år sedan kom du till världen och knep direkt våra hjärtan. Våra hjärtan har du fortfarande i dina knubbiga små händer, men nu är du ingen liten bebis längre utan en "tor tej" som ständigt bubblar - ibland av glädje, ibland av ilska.

Idag gratulerar vi dig vid...

... sängen.

Du är vår egen lilla busunge och ska firas med både...

...saft, kakor...

... blommor, bakelser...

... och ett helt skåp fullt med leksaker!

Hipp hipp hurra för vår egen lilla Ebba!

Bilder stylade av Camilla Krishnaswamy - Agent Bauer

Fredagsmys - I RoslagenIdag blir det fredagsmys i detta sommarparadis beläget i Roslagen. Med ett poolhus, flera bostadhus och dessutom en ombyggd lada - som numera innehåller en rejäl sällskapsyta med tonvis av charm - finns det gott om plats att umgås på. Att ägarna - familjen Walles - lever, tänker och andas inredning är lätt att se. Inredningen är charmig och personlig och känns tidlös och aktuell på samma gång. Ett inte helt lätt konststycke att få ihop. Välkomna in genom träporten. Hoppas ni ska trivas! Mig hittar ni vid poolen. :-) Trevlig helg!


Bilder Sköna hem


Hemma hos Ebba


Kom på att vi inte visat några bilder från Ebbas rum som håller på att växa fram. En färgglad kudde från Rice och söta trasmattor fyndade på Åhléns fick bestämma stilen och har kompletterats med olika rutmönster i rosa, rött och turkost. Stora damen fyller snart två och trivs verkligen i sitt krypin - eller "Ubbas lom" - som hon kallar det.Fredagsmys - I Sydafrika
Välkomna till Sydafrika! Var fredagsmyser man annars en dag som denna när fotbolls-VM står för dörren? För en gammals fotbollstoka är det underbart att vara på plats och uppleva stämningen även om det givetvis känns trist att vi missade kvalet. Nåja. För er som hellre gör annat än tittar på fotboll tror jag att ni ska kunna fördriva dagen vid poolen. Dagens måltider intas i trädets skugga - på kvällen äter vi med solnedgången som granne. Vackert! Trevlig helg på er - och heja Danmark! :-)
Bilder Villa Lara

Sommar i hängmattan...

Bild Apartment Therapy

Det är något speciellt med hängmattor. Just nu när regnet öser ner och sommaren känns avlägsen (igen - tänk vad fort det skiftar) känns den här bilden väldigt lockande. En hängmatta, med filt och kudde, och en bra bok är allt man behöver. Hoppas våra stackars träd växer upp fort så att drömmen kan bli verkligen snart. :-)

Award - 10:e bilden


Spara eller slösa? Expedit eller Random? (Bilder: IKEAMiljögården)Fick en award av Åse med fina bloggen Interiörguiden. Awarden går ut på att man ska visa den tionde bilden som man publicerade från första början på sin blogg. Vår 10:e bild ser ni hör ovanför. Det var ett "Spara/Slösa"-inlägg på temat bokhyllor. Själv är jag fortfarande förälskad i Random (till höger), men kärleken är än så länge obesvarad.

Tack för awarden, Åse! Det var riktigt kul att kolla igenom de första stapplande stegen i blogg-världen. Stapplande är också bloggtillvaron numera... Lusten tryter - och därmed också inläggen. Med ett fotbolls-VM runt hörnet har jag en känsla av att det kommer att råda bloggtorka ett bra tag framöver. Vill hellre ta en liten paus än att lägga ner - det som var så kul en gång kommer säkert bli kul igen när tiden är den rätta.

Jag skickar vidare Awarden till alla som känner sig manade och vill dela med sig av sin blogg-historia.


En bonusbild på skönheten... (Bild Sköna hem)


Fredagsmys - I The Hamptons


Idag blir det fredagsmys hemma hos minst sagt aktuella - alltid lika coola - Sarah Jessica Parker. I tjusiga The Hamptons har hon detta urcharmiga hus och det är här vi tillbringar dagens fredagsmys. Inrett huset har hon dock inte gjort själv - men den som har gjort det har en skön och säker stil och räds inte IKEA-möbler trots att jag anar att budgeten var tämligen obegränsad. :-) Slå er ner i de sköna rottingmöblerna på verandan och invänta fredagskvällen. När kvällen kommer lagar vi mat i det glad-röda köket och intar sedan middagen vid matsalsbordet med de alltid lika populära mixade stolarna. Trevlig helg!! :-)

Ett gästrum jag skulle trivas i. Älskar det röda pelarbordet.
Enkelt badrum med laboratoriekänsla. Snyggt!


Ett härligt sommarsovrum att inspireras av. Till och med takfläkten känns okej... Bilder Elle Decor

Twingly Blog Search link:http://inneoute.blogg.se/ sort:published Recent linking posts
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...