Inne & Ute
OM BLOGGEN  |  KONTAKTA OSS    

Trevlig helg! - Jurianne Matter


Med de här tjusiga bilderna från holländska papperskonstnären Jurianne Matter vill jag önska er en god helg. Även om hennes nya pop-up posters är otroligt tjusiga var det mest stylingen på den övre bilden som jag föll för. Tavelhängningen, färgerna, detaljerna. Magnifikt. Är ni sugna på att köpa - klicka in hos finaste Mokkasinen som har både posters och annat fint från Jurianne.

Ha en riktigt bra helg!


Bilder Jurianne Matter via Mokkasin

Glad Påsk


Tittar in för att önska er en riktigt Glad Påsk! Hoppas att det inte blir alltför kallt, var ni än befinner er, att solen tittar fram och att påskharen skuttar förbi med godsaker. :-) Idag packar vi in oss i bilen och åker på årets första stugbesök. Äggpickande, konstrundebesök, joggingrundor och ett allmänt njutbart liv står på schemat. Känns lovely - trots vädret.

Om någon undrar var jag håller hus, så vill jag meddela att det är en mycket ambivalent, inte så ung, dam som funderar över bloggandets vara eller inte vara. Har bestämt mig för att inte fatta något drastiskt beslut utan låta lusten och behoven styra. Att blogga är så fantastiskt kul, men det finns ju så mycket annat i livet som också är det. Att hitta balansen är inte det lättaste... men jag jobbar på det. :-)

Until next time... GLAD PÅSK!!


Bilder: Riches for rags och Remodelista

Twingly Blog Search link:http://inneoute.blogg.se/ sort:published Recent linking posts
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...